Nascut in Aprilie, in mijlocul Primaverii, cu putin timp inaintea revolutiei din '89, acest lucru ma face sa urasc actele "revolutionare".

Sunt o persoana care se integreaza foarte usor in societate, sunt hotarat in ceea ce imi propun sa fac si daca nu reusesc inseamna ca asa a fost sa fie. Imi plac provocarile si imi place sa incerc tot ce imi duce psihicul la extreme. Sunt sociabil, gasesc foarte usor subiecte de discutie, sunt o fire calma, ma enervez foarte greu, tot timpul caut sa aplanez conflictele; nu imi place violenta, sunt impotriva violentei de orice fel.


Pasiuni sau hobby-uri

Actorie

Pasiunea pentru actorie am dobandit-o cu cativa ani in urma, ma uitam la Pariu cu viata si mi-a placut foarte mult rolul lui Marin Moraru(Dumnezeu sa il odihneasca!), cel al doctorului Silviu Craciun, apoi m-am uitat la Inima de tigan si Regina nu mai zic de Aniela si Iubire si Onoare, numai pentru fatul ca a jucat el in ele, bineinteles ca toti actorii din aceste telenovele au avut o prestatie impecabila, maestrul Gheorghe Dinica (Dumnezeu sa il odihneasca) a avut un rol foarte bun care i s-a potrivit de minune, doamna Florina Cercel la fel, nu mai vorbesc de Gheorghe Visu, de doamna Carmen Tanase care la fel ca in pariu cu viata a avut un rol foarte bun, Florin Zamfirescu la fel, si toti ceilalti tineri actori Diana Dumitrescu, Denis Stefan, Bogdan Albulescu si toti ceilalti, dar singurul actor care mi-a captat atentia si m-a facut sa revad aceste seriale, a fost Marin Moraru. Pariu cu viata l-am vazut cred ca de vreo 4 ori toate sezoanele, la fel si Inima de tigan si Regina. Despre teatru nu pot sa spun prea multe pentru ca pe vremea cand se facea teatru in adevaratul sens al cuvantului eu nu eram nascut, am vizionat Operatiunea Monstrul, Tache-Ianke si Cadir, si cateva altele, mi-ar fi placut sa aud monologul din Nepotul lui Rameau interpretat de MAESTRUL "Marinus", din pacate pe timpul comunismului, tovarasul Ceausescu stergea asemenea inregistrari magistrale ale teatrului, pentru a-si inregistra intrunirile pe care le onora dincolo de granite. La Revolutia din '89 lumea a crezut ca se va schimba ceva odata cu dobandirea libertatii, dar din pacate aceasta libertate ne-a dus tara la ruina. Acesti "alpinisti politici" cum le spunea Marinus, nu au facut altceva decat sa se imbogateasca peste noapte pe spatele unui popor care a crezut in ei atata amar de ani.