Ce este iubirea si sentimentul pe care il exprimi atunci cand spui "te iubesc"

13.11.2016

Ce este iubirea si sentimentul pe care il exprimi atunci cand spui "te iubesc":

Iubirea este cel mai puternic sentiment pe care il poti simti doar o data in viata, iubirea este unica, nu poti sa spui te iubesc fiecarei persoane care intra in viata ta mai ales atunci cand esti adolescent. Iubirea este de mai multe feluri: iubirea de mama/tata, iubirea de frati/surori si iubirea pe care o simti cu totul diferit pentru iubit/iubita, sot/sotie.
Cand spui te iubesc mamei inseamna ca ii multumesti ca te-a adus pe lume, ca te-a crescut,ca ti-a dat o educatie asa cum a stiut ea, in schimb cand spui te iubesc iubitei/sotiei/iubitului/sotului inseamna ca vrei sa iti petreci tot restul zilelor alaturi de persoana respectiva indiferent de situatie, de stare sufleteasca, de stare psihica sau fizica, indiferent daca ploua sau e soare.
Nu poti sa spui te iubesc de la prima intalnire cu iubita/iubitul sau de fiecare data cand iti faci o/un iubit/iubita noua, asta ar insemna sa ai o inimia de gheata, sa nu ai sentimente sau sa iti bati joc de persoana de langa tine....
Poti de exemplu sa spui ca tin la tine sau ca imi esti drag...

Unele peroane au tendinta de a spune te iubesc mai devreme decat cred doar pentru ca este un sentiment de moment, doar pentru ca asta simt in momentul acela, necunoscand foarte bine persoana de langa ele si ceea ce simt cu adevarat pentru ea.

P.S- este o parere personala!